Urblåsning??

Volymen idag var hyffsad, men inte så av karaktären urblåsning. Tycker ändå att vändningen idag vid kanalbotten i OMX ger positiva signaler på kort sikt. Samma mönster gick igen på DOW och NASD, så det ser positivt ut för fortsättningen av veckan om än lite skakigt. Det är faktiskt märkligt hur det ofta tenderar att vända när allt känns som mest pessimistiskt rent fundamentalt på börsen.

För egen del har det tankats en nästan ohälsomsamt stor andel XACT BULL på dippen idag, så nu är det bara uppgång som gäller ;-)

De indikationer jag har nu är att DOW söker sig upp mot 12900, vilket borde ge stöd åt OMX.


Kommentarer
Postat av: Johan S

Hur ser du på att göra TA på OMX kontra amerikanska och europeiska index? Jag tycker stöd/motståndsnivåerna är intressanta att bevaka, men tycker det ändå är riskfyllt att bara basera sin trading på OMX. Det är ju ofta så att USA styr utvecklingen och att det blir ännu större svängningar på en liten börs som Stockholm.

2008-01-17 @ 11:20:36
Postat av: Kecke

Jag skulle aldrig analysera OMX utan att samtidigt analysera DOW och NASD. Ett scenario på OMX måste istortsett stödjas av USA! Sen har man ju märkt att utvecklingen i Asien ganska väl speglar den svenska reaktionen dagen efter oxå. Ibland är det ganska frustrerande när OMX ser ut att vilja gå en väg, men så fort vi får nya dierktiv från USA, så följer vi dem blint.

2008-01-17 @ 17:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0