Inför morgondagen och resten av veckan.

Har svårt att se något annat än nergång initialt imorgon!

Eftersom det nu blev fortsatt nergång trotsallt, så lever konsolideringsteorin fortfarande.
Vi bör isåfall hitta stöd vid bottennivån 915-920 på OMX och vända upp med besked!
Etablerar det sig under detta intervall, så ser det dock mörkt ut även på kort sikt enligt mig!
Sannolikt fortsätter då nergången mot 875 som första mål.

Om man tittar på DOW-index, så ser det oxå mörkt ut! 12000 är motsvarande nivå, där det bör komma en uppstuds. Men vid etablering under, så ges illavarslande signaler.

Sannolikheten att det kommer braka neråt och passera årslägsta på sikt har stärkts betydligt idag och jag tror isåfall att det är sista nervågen innan en riktig raketuppgång tar vid. Dock kan det bli smärtsamt för de utan nerver att följa med på nervägen!

Återkommer när läget klarnat upp ytterligare!

Kommentarer
Postat av: Johan S

Det är ett märkligt beteende börserna har inför och efter räntebesked. Innan beskedet tolkas alla dåliga nyheter som något positivt (stigande kurser) efterssom det förmodas leda till räntesäkning. Men när räntesäkningen väl kommer tolkas det negativt (kurserna sjunker) efterssom man är orolig för utsikterna i ekonomin.

2008-01-31 @ 08:38:11
Postat av: Kecke

Jag tror att räntesänkningar är det kanske främsta bränslet på senare tid. Det har ju varit total stiltje inför beskedet. En sänkning är som regel en positiv injektion initialt på börsen, men nu verkar det som att FED tänker ligga lite mer lågt framöver och det tror jag inte marknaden gillar. Fortsätter det strömma in negativ statistik om ekonomin samtidigt som indikationer kommer på stigande inflation, så kan det bli riktigt illa.

2008-01-31 @ 11:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0